Denne feilmeldingen skaper Diablo-vrede

5639234.jpg

Håpet du å være tidlig ute har du sikkert sett denne et par ganger.Håpet du å være tidlig ute har du sikkert sett denne et par ganger.

Denne feilmeldingen skaper Diablo-vrede

Umulig å spille i flere timer.

Diablo III-serverne skulle være oppe og kjøre fra klokka 24:00 tirsdag denne uken. Den gang ei.

«Error 37»

For som enhver annen lansering av et spill som krever netttilkobling, kræsjet innloggingsserverne til Blizzard. Overraskende?

Neppe, men det er selvsagt ikke lett å roe gemyttene til Diablo-fans som har ventet i 12 år på spillet, for så å bli møtt av et DRM-system som svikter totalt. Man må nemlig være pålogget hvert eneste sekund man er i spillet.

Et par timer etter midnatts-lanseringen skal spillet ha vært sporadisk mulig å logge inn på, og håpefulle ble ofte møtt av feilmeldingen «Error 37».

Forum-underholdning

Onsdagen derimot gikk alt såre vel for oss, men dette var på dagen, men når vi igjen satt oss ned for å prøve å logge inn i åttetiden, da var faktisk serverne nede igjen. Sinnet hos fansen lot ikke vente på seg.

Vi var vitne til at Blizzards Diablo III-forum genererte noe rundt 10 nye sider i «Login and Error 37»-tråden hvert annet minutt. Takk til nordmannen «XVIII» for et slags forsøk på selv-hjelp på side 499 av (i skrivende stund) 808.

Vi får håpe Blizzard har fått installert noen flere servere, og at dette ikke blir vedvarende og sporadisk problem fremover.

Følg med på server-status her.

Kilde:
Diablo

Stikkord: