Er dette Wii U-kontrolleren?

5639912.jpg

Er det slik den ferdige kontrolleren til Wii U vil se ut?Er det slik den ferdige kontrolleren til Wii U vil se ut?GamesRadar/Twitter

Er dette Wii U-kontrolleren?

Lekket bilde avslører forandringer i designet.

Nintendo kommer med en helt ny konsoll i år, kalt Wii U. Offentligheten har hittil bare sett maskinvaren en gang, på fjorårets E3-messe, der den unike nettbrett-kontrolleren ble vist frem for første gang.

Dette var våre inntrykk da vi prøvde kontrolleren.

Forandringer
Nå har det dukket opp et bilde som viser det som skal være den nye versjonen av kontrolleren. Designet er i utgangspunktet likt, men det er samtidig gjort visse endringer.

Først og fremst de analoge stikkene er blitt ordentlige stikker, ikke styreflater som på den opprinnelige versjonen. På modellen vi prøvde i fjor brukte Nintendo styreflater som lignet den som finnes på 3DS-konsollen.

Slik så kontrolleren ut i 2011 - med flatere kontrollstikker.Slik så kontrolleren ut i 2011 - med flatere kontrollstikker.Thomas Marynowski

Mer ergonomisk?
Start og select-knappene er også blitt flyttet til siden, og det har dukket opp noen mystiske, små firkanter flere steder på kontrolleren.

Det er jo logisk å anta at versjonen som ble vist for et år siden var en uferdig prototype, og at den har gjennomgått endringer siden den tid. Nintendo kommer til å vise mye mer av konsollen på E3 om to uker, så vi kommer selvsagt tilbake med mer da.

Kilde:
GamesRadar

Stikkord: