- Hollywood-stjerne forbannet på GTA

- Hollywood-stjerne forbannet på GTA

Vil saksøke Rockstar på grunn av promobilde.

Du har nok sett GTA V-bildet som Rockstar har brukt for å promotere spillet, og som også brukes på coveret og som innlastningsskjerm. Vi tenker på tegningen av en attraktiv jente ikledd bikini, med en iFruit-smarttelefon i hånda.

Det ser ut til at den relativt kjente skuespillerinnen Lindsay Lohan mener at jenta på bildet ligner for mye på henne. Lohan hevder visstnok at Rockstar bruker hennes ansikt uten tillatelse.

Vil kreve penger

Lohans advokater skal være i ferd med å sette sammen søksmålet, og det skal være snakk om en større sum med penger som skal kreves fra Rockstar. Det er imidlertid viktig å huske at søksmålet ikke er bekreftet - det er sladder-nettstedet TMZ som har hørt om dette fra sine kilder.

Hvis man virkelig leter, kan man finne flere referanser til noen som kunne vært Lindsay Lohan i spillet - blant annet skal man redde en ung skuespillerinne fra paparazzi-fotografer i et oppdrag, og spionere på en lignende skuespillerinne mens hun befinner seg på noe som ligner kjendishotellet Chateau Marmont i et annet oppdrag. GTA-spillene er imidlertid fylt med satire, og tar også for seg kjendiskulturen i Los Angeles. Disse sekvensene kunne handlet om hvem som helst.

Vi får følge med om det faktisk blir noe av dette søksmålet.

Stikkord: