Microsoft lover overraskelser

Microsoft lover overraskelser

Planlegger store nyheter på E3.

Neste uke braker det løs med den fremdeles reduserte versjonen av E3-messen i Los Angeles. Temperaturen begynner altså å stige i spillbransjen, og konsollprodusentene begynner smått å hinte om sine avsløringer.

Microsoft-marketingsjefen David Gosen snakket nettopp med bransjebladet CVG, og fortalte med stor entusiasme om betydelige og overraskende nyheter fra Microsofts kant på E3.

Vil kapre nye spillere

I følge Gosen vil selskapets pressekonferanse dagen før E3 starter by på nyheter som forandrer måten vi spiller på. Han hinter også ganske tydelig at det er det magiske "casual"-segmentet Microsoft vil fokusere på, mer tifeldige spillere som har vist seg å være en gullgruve for Nintendo de siste årene.

For noen uker siden lekket det en enorm mengde Microsoft-nyheter, som inkluderte deres svar på Mii-avatarer, et Singstar-aktig spill og et veldig ambisiøst nytt spill i Forza Motosport-serien. Vi håper selvfølgelig at deres E3-pressekonferanse byr på mer enn det.

Det har også lenge versert rykter om USA-priskutt, en Wii-aktig kontroller, og nå er det også snakk om at et nytt Halo-spill er under utvikling. Vi finner ut alt dette om en liten uke, og vi skal selvsagt gi deg alle E3-nyhetene så snart de dukker opp.

Kilde

Stikkord: