Nye GTA V-oppdrag neste år

Nye GTA V-oppdrag neste år

Rockstar hinter om utvidelser.

Rockstar la ut en oppdatering om GTA V mandag ettermiddag, og brakte oss nyheter om både online-delen og enkeltspillerkampanjen.

For det første: Allerede i løpet av denne uken vil det være mulig å selv teste verktøyene for å designe egne deathmatch-oppdrag og billøp. Rockstar forventer at innholdsverktøyet vil legges ut så tidlig som tirsdag 10. desember.

Ny spillvariant kommer

I løpet av desember regner Rockstar også med å legge ut en ny online-modus, kalt Capture. Det er en GTA-tvist på klassisk Capture the Flag. Oppdateringen vil være gratis, og inneholde fire forskjellige varianter av modusen.

Det loves mye mer for 2014: Online Heists kommer neste år, og vil altså la spillerne sette opp egne ran med medspillere.

For oss som liker enkeltspillerinnhold er det enda hyggeligere å høre at oppdateringer til historiedelen av spillet også kommer neste år. Rockstar deler få detaljer, men skriver at de jobber med store tillegg som vil fortsette fortellingen om Michael, Franklin og Trevor. Det er hyggelig å se at vi har mer enkeltspillerinnhold å se frem til, ikke bare oppdateringer til GTA Online. Vi gleder oss til mer informasjon.

Stikkord: