Snart kan du styre Skyrim med stemmen!

5622624.jpg

På tide å finne frem Skyrim igjen.På tide å finne frem Skyrim igjen.Bethesda

Snart kan du styre Skyrim med stemmen!

Kinect-støtte på vei.

Dette hadde vi ikke ventet - Bethesda sendte akkurat ut en pressemelding der de kunngjør at Skyrim på Xbox 360 får snart en gratis patch som aktiverer støtte for Kinect.

Stemmestyring
Det er snakk om stemmekommandoer, og over 200 av disse kommer med oppdateringen. Alt fra menystyring til kommandoer for «Dragon Shouts» og ordre til følgerne dine vil kunne gis med stemmen. Det vil også være mulig å sette opp våpen og magi med stemmen, og selv lagring av spillet støttes med stemmebruk.

Med andre ord - du skal faktisk kunne rope ut shoutene. Ja, du skal kunne rope Fus-Ro-Dah til TVen, og spillet vil reagere. Det er jo litt kult da.

Andre forbedringer
I samme slengen inkluderer Kinect-oppdateringen et par nye elementer, som nye kartfunksjoner og muligheter for sortering av objekter du har med deg etter navn, vekt og verdi. Oppdateringen skal slippes senere i april.

Bethesda legger også til at de jobber med den første ordentlige DLC-pakken til Skyrim, som vil være eksklusiv til Xbox 360, og som vil inneholde nye oppdrag, lokasjoner og mye mer. De lover mer info snart.

Her er en trailer som viser Kinect-støtten:

Stikkord: