Snodig spilltastatur fra Logitech

Snodig spilltastatur fra Logitech

Skal gjøre PC-spilling mer fleksibel.

Logitech har i lang tid produsert solid spillutstyr for PC, spesielt de gode tastaturene i G-serien. Noen velfungerende spillfokuserte mus har de også lansert.

Nå slipper de et rart produkt som skal være enda bedre tilpasset gamernes behov. Det er snakk om et lite tastatur, såkalt gaming board, som skal gi vesentlig bedre kontroll og supplere vanlig tastatur- og musbruk.

Programmerbart
G13, som tastaturet heter, er en liten sak med en rekke taster. Disse kan brukes som programmerbare makroknapper, og det er 25 av dem for størst mulig fleksibilitet. Fire av dem er innbuede slik at de skal være lettest mulig å lokalisere ved berøring.

I tillegg har tastaturet en liten analog stikke, som også kan programmeres til å fylle bestemte behov. Dessuten er det plassert en LCD-skjerm øverst som viser diverse statistikker og annen informasjon. Tastene er også opplyste.

G13 har flere forhåndsdefinerte profiler for titler som World of Warcraft og Call of Duty. Du kan også programmere og lagre profiler i tastaturets minne, slik at de kan tas med til et LAN-party eller lignende.

Vi er usikre på hvor praktisk G13 faktisk blir, vi har tross alt sett flere tilsvarende løsninger feile i løpet av årene. Men kanskje Logitech har noe på gang her. G13 skal være tilgjengelig i løpet av desember til 699 kroner.

g13 2g13 2

Stikkord: